Nem vagyok elkötelezett viszkis, de véleményem szerint a nemes ital kortyolgatva és hidegen a legjobb. A felolvadó jégkocka azonban gyengíti, és tompítja a whiskey ízét. A felvizezett alkohol pedig maximum egy Bükkszentkeresztre szervezett osztálytalálkozón csúszik jól, amúgy meg kinek kell?! A zsírkőből készített whisky kövek és poharak azonban hígitás nélkül is hidegen tartják az italt. A működése egyszerű, előre lehűtjük a fagyasztóban, majd laza eleganciával beledobjuk a poharunkba. Megisszuk. A kövek nem veszik át se az ital ízét, se a szagát. Soha nem olvad el. A sikerét bizonyítja az is, hogy egyre többen hamistíják. Az eredeti zsírkőből készített praktikus kiegészítő puha, nem ejt karcot még a szemüveged lencséjén sem.
Viszkivilág
Mrs. Jackpot / 2012.02.08. 15:11
5 komment
Címkék: whiskey ajándékötlet fucking jackpot zsírkő whisky kövek
A bejegyzés trackback címe:
https://jackpot.blog.hu/api/trackback/id/tr934078642
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Idet 2012.02.09. 09:34:44
HOL lehet kapni??? Amellett, hogy praktikus, szerintem nagyon esztétikus, a kő is, a pohár is.
Pierr Kardán 2012.02.09. 09:37:34
Szerintem egy kis jég/víz egyáltalán nem árt a whisky ízének! A scotch on the rock nemcsak a hűvösségét, hanem az ízvilágát is meghatározza az italnak. A szódás verzió már tényleg túlzás, de az is vizezés...
létezőnick 2012.02.09. 09:59:40
2 cm-ről beleejtve az italba simán széttörik a pohár :)
SmithyHUN 2012.02.09. 11:40:20
A jó whiskyt -a jó pálinkához hasonlóan- nem szabad lehűteni, mivel a hidegben elvesznek az aromái, ellenben a megfelelő víz semleges ízű, tehát, akinek túlságosan erős az ital, az hígíthatja a whiskyt szobahőmérsékletű vízzel. A cikkben szereplő pohár már csak azért is alkalmatlan whisky fogyasztásra, mivel egy olyan italról van szó, amelynek nagyon fontos a színe, ezért átlátszó pohárból szokás fogyasztani. Tehát a kőpohár azon túl,h minden csak nem elegáns - bár ez ízlés dolga - nem is praktikus.