Belgium talán legigényesebb és legexkluzívabb Csokoládé Manufaktúrája az 1926-ban alapított Godiva. A mára több, mint 450 üzletet üzemeltető cég Brüsszelből indult világhódító útjára és első határain túli üzletét Párizsban nyitotta meg 1958-ban. A tengerentúli bemutatkozásra sem kellett azonban sokat várni, mert - amiután az Egyesült Államok beli Campbell Soup Company megvásárolta a gyárat - a New York-i Godiva Csokoládébolt 1972-ben tárt karokkal fogadhatta első kifinomult ízlésű vásárlóit.
2007-ben végül egy Török élelmiszeripari Holding kezébe került az irányítás. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a csokoládék ugyanazon színvonalon készülnek titkos receptjeik alapján. Biztosan állíthatom, hogy nem fognak csalódni mindazok, akik megkóstólják az idén 85 éves csokoládégyár különleges édességeit, legyen az praliné, fagylalt, keksz, vagy akár csokoládéital. Ajánlatunk a Halloween jegyében készült csokoládé különlegességek! Rémisztően fenségesek!